Image  02

Jeg ble satt på antidepressivere som 16 åring..

Hei!

Jeg så dokumentaren, Brennpunkt 5 november 2012 deres i dag, etter at min samboer tok det opp til meg. Og jeg ble dypt rørt fordi jeg har vært oppi samme pillehelvette selv!

Jeg ble satt på antidepressivere som 16 åring, fikk bivirkninger av de tablettene og fikk nye tabletter mot bivirkningene av de og slik fortsatte det.. Og de siste tablettene jeg fikk var Rivotril og diverse Benzodiazepiner. Noe jeg så at lå oppi posen med piller som deres datter hadde fått!

Legene fortalte meg ingenting om bivirkningene.. Jeg trodde det var meg det var noe galt med. Jeg utviklet til slutt toleranse abstinens på Rivotril. Noe som ga ekstremt med selvmordstanker!!! Derfor ble jeg så grepet av dokumentaren deres. Og føler slik med dere!! Jeg var så heldig at jeg fikk hjelp av en slektning som er akupunktør.. Hun sa at jeg måtte slutte på alle pillene, hun reddet nokk mitt liv! Så jeg skrev meg ut av psykiatrisk poliklinikk og begynte nedtrappingen sammen med henne. Det var den tøffeste perioden i mitt liv. Jeg søkte mye på nettet om benzodiazepiner og fant ut at man kunne få langtidsbivirkninger lenge i etterkant når man sluttet.. Men litt etter litt så ble jeg mitt gamle meg igjen, og selvmordstankene slapp taket. Og etter alle abstinensene var borte og jeg var pillefri så ble jeg frisk!

Så jeg vil si tusen takk for den jobben dere gjør, noe jeg har gått rundt å tenkt at jeg burde gjort selv.. Men ikke vist hvordan jeg skulle gått frem.. Dere gjør en utrolig jobb med å få dette frem i lyset da det er så mange der ute som er i samme situasjon og ikke vet bedre enn å stole på at legen skriver ut medisiner som skal ""hjelpe""

Det er nå ca 6/7 år siden jeg sluttet på de pillene. Og jeg har holdt meg unna tabletter fra legen siden.. Og da har jeg holdt meg sterk. Det gjør meg vondt i hjertet og lese om deres situasjon.. Det er forferdelig at tablettene skal ødelegge menneskers liv slik.. Legene gjør ressurssterke mennesker til " lovlige narkomaner" .. Istedenfor å hjelpe de på helt andre måter.. Her er det noe som er helt feil!

Så takk for den viktige jobben dere gjør!!!

Del denne historien på facebook:
Skriv en kommentar til denne historien.