I alder av 20 prøvde jeg å ta livet mitt for første gang

Hei.

Har lest og vært innom siden deres veldig mange ganger. Den betyr mye, og dere gjør en utrolig god jobb. Jeg støtter dere i deres sak og vei.. virkelig.

Jeg er vokst opp i et trygt og godt hjem. Med nydelige foreldre og søsken. I ung alder opplevde jeg noe som ikke barn på min alder skal oppleve. Men jeg sa aldri noe til noen, jeg ville "overleve" dette selv. Årene gikk, jeg ble dårligere og dårlige.

I alder av 20 prøvde jeg å ta live mitt for første gang. Jeg ble sendt til psykolog. Hun ville medisinere meg, så jeg fikk sove, så jeg kunne roe meg, så jeg kunne klare dagen. Jeg visste ingenting om noe preparater, jeg stolte på psykologen min.. Jeg begynte med en sort, en sort ble til to.. sånn ballet dette på seg. Jeg stolte på psykologen ennå.. Jeg sto nå på en 10-12 forskjellige medikamenter daglig.. psykologen og psykiateren kalte dette for «hestedoser.»

Jeg ble avhengig og fikk store problemer med å gjøre noen ting. Jeg gikk opp i vekt fikk mer og mer selvmordstanker skadet meg mye mer og døyvet det med piller.. Jeg sa fra til psykologen om at jeg vil dø, jeg orker ikke mer.. det ble skrevet ut sovepiller så jeg kunne ta dette å sove på så jeg kunne våkne litt mer uthvilt... Det gikk noen dager og jeg prøvde igjen å ta live mitt. Den gang havnet jeg da på psyk. De som var der så listen over alle jeg hadde, og lurte på hvordan jeg stilte meg til alle pillene jeg gikk på daglig. Vi ble sammen enige om at vi skulle kutte ut så mye som mulig. I dag litt over 1 år senere er jeg medisinfriii.. De som jobbet på psyk hvor jeg ble lagt inn sa at dette minnet om prøvekanin medisinering.. ved at de bare la videre på det som var fra før.

Jeg er i dag utrolig glad for at jeg fikk den hjelpen. Jeg var kommet så langt at jeg selv var begynt å selvmedisinere og blande og høyne egne doser.. noe jeg i ettertid synes er veldig skummelt.

Jeg klarer meg så mye bedre uten piller. . Men skal innrømme at jeg noen ganger tar så jeg får sove, men jeg er met bevist, jeg følger mer med på hva som er i hva.. Piller er ikke løsningen på alt.

Det var min historie om fra den gang jeg følte meg som prøvekanin i psykiatrien sin pilleverden...

«Anonym»

Del denne historien på facebook:
Skriv en kommentar til denne historien.