Historier fra psykiatrien anno 2015

Image  02 Norspyk.org ble etablert på bakrunn av erfaringer vi får fra vår stiftelse. Mange av disse historiene du finner på disse sidene, har også vært publisert på SiljeBenedikteStiftelsen på facebook. Vi har nå med denne siden samlet alle disse historiene vi har fått inn på disse sidene. Dette er ekte historier fra psykiatrien anno 2014, skrevet av mennesker bosatt rundt omkring i landet vårt. Vi setter fokus på følgende tema: Overmedisinering, feilmedisinering, bedre samarbeid med pårørende og bedre samarbeid på tvers innenfor de forskjellige enhetene i helsesektoren. Vi ønsker med dette å sette søkelyset på disse temaene, og vise at dette ikke er noen få unike tilfeller, men at overmedisinering og feilmedisinering i psykiatrien har blitt en "vanlig praksis" i landet vårt.

Vi håper at å samle disse historiene, at det da blir enklere å se problemet under ett, og at man er nødt til å slutte med denne "kjemiske lobotomeringen" som i dag har blitt en vanlig og faglig forsvarlig behandlingsmetode i psykiatrien i Norge.

Klikk deg igjennom historiene nedenfor, vi kommer til å legge ut historier fortløpende..


Historier 1 - 40 (kommer)

Historier 1 - 50 (kommer)

Historier 1 - 60 (kommer)


MERK! Alle historiene som er publisert på disse sidene er godkjent av forfatteren og publiseres med samtykke fra vedkommende. Det er ikke lov og republisere noen av disse historiene uten skriftelig samtykke fra forfatter og/eller fra norpsyk.org.

Viste du at..

..de første trisykliske antidepressivene ble første gang tatt i bruk i 1957 av den sveitsiske psykiateren Roland Kuhn og de amerikanske legene Loomer og Kline.
Les mer