SAMMEN ER VI STERKE - FORTELL DIN HISTORIE

Image  02

Ønsker du å fortelle din historie, så ønsker vi å høre fra deg. Dette er et tema som det er uhyre viktig å sette fokus på, og jo flere historier vi kan vise til, jo sterkere står vi ovenfor politkerne som må presses til å gjøre en endring.

Neste alle av de som har kontaktet oss det siste året, og som har fortalt sin historie, har følt en stor endring i sine liv, og fått en forståelse av at sin historie ikke er så unik, og at man ikke står i det alene. Flere har også fått seg en skikkelig "wake up call", ved å lese andres historier, tatt tak i egen situasjon, byttet lege, fått hjelp, trappet ned på medisiner, forsøkt alternative behandlinger og blitt bedre enn noen gang. Din historie kan bidra til å redde liv!

Psykiatrien er et veldig stort tema, og vi har valgt å holde oss til tema innenfor overmedisinering og feilmedisinering i psykiatrien, dette fokuset selvfølgelig fordi vår datter tok sitt eget liv fordi hun fikk en "medisin cocktail" i psykiatrien som til slutt gjorde henne så syk, at hun til slutt ikke orket mer. Vi ønsker også å sette fokus på mer samarbeid med pårørende og psykiatrien, samt at vi ønsker å "avtabulisere" dette tema.

Har du en historie så ønsker vi veldig gjerne å høre om den, du kan selvfølgelig være 100% anonym, og vi har full forståelse for de som ønsker det.

Har du spørsmål, så er det bare å ta kontakt med oss på: post@norpsyk.org. Ønsker du å fortelle din historie så sender du denne til følgende epost adresse:

MinHistorie@NorPsyk.org


Du kan fint skrive historien din rett i mail programmet eller som et vedlegg feks i word. Vi vil kontakte deg før vi publiserer, og vi kommer gjerne med innspill. Vi renskriver også før vi publiserer, og det er du som til slutt bekrefter om du ønsker historien publisert.


MERK! Alle historiene som er publisert på disse sidene er godkjent av forfatteren og publiseres med samtykke fra vedkommende. Det er ikke lov og republisere noen av disse historiene uten skriftelig samtykke fra forfatter og/eller fra norpsyk.org.

Viste du at..

..i 1949 fikk lobotomiens far, Egaz Moniz, Nobelprisen i medisin, for sin nyvinning.
Les mer